elskeriet online

Gennem elskeriets online rådgivning kan du få hjælp til parforholdsproblemer eller til seksuelle problemer, som måske er opstået fordi corona-krisen har givet så meget tid til at være sammen. Dermed også tid til at være i det svære, hvor det kan være vanskeligt at komme væk.

Vi synes, at det er bedre at få hjælp til det svære, end at lade afstanden mellem jer vokse og blive til en gnavende utilfredshed.

En online konsultation varer 25 minutter. Vi taler sammen på en datasikker platform, der hedder Zoom, og som bruges af bl.a. de danske universiteter. Når du via mail, sms eller telefonisk har fået tid til en samtale, sender jeg et link, og når du klikker på linket kan du downloade samtaleprogrammet til din pc, tablet eller telefon. Når teknikken virker, og du derpå har overført betalingen via mobilpay, kan samtalen begynde.

En konsultation koster 350 kr.

Bestil en samtale på online@elskeriet.dk eller send en sms på tlf 2028 6266.

To minutter om online rådgivning

Seksuelle udfordringer når der bliver for meget tid

Sex er skønt, når det fungerer, men kan være et helvede, når det ikke fungerer! Problemerne opstår ofte, hvis den ene har mere lyst end den anden.

Nogle seksuelle problemer skyldes smerte ved samleje, orgasmeproblemer, rejsningsproblemer eller manglende/mindsket sexlyst. Talrige sygdomme og deres behandling kan påvirke seksualiteten og dermed intimiteten negativt.

Online kan vi finde ud af, hvad problemet er, og hvad I umiddelbart kan gøre. Rådgivningen kan også være hjælp til hvad du skal sige til din partner eller hvis du skal have hjælp fra din læge eller speciallæge.

Nogle ord om seksuelle udfordringer