kropsterapi

Psykomotorisk kropsbehandling
Michael udfører klassisk psykomotorisk kropsbehandling, hvor vi gennem øvelser og manuel behandling påvirker muskelspændinger og leddenes bevægelighed. Arbejdet foregår på briks eller madras, og du er iklædt blødt tøj, for eksempel træningstøj. En behandling varer ca. 60 minutter.
Nøgleord: muskel- og ledsmerter, uro i kroppen, søvnløshed.

Psykomotorisk stress- og traumebehandling
Gennem en særlig og meget nænsom behandlingsmetode udviklet af Jacob Kongshaug arbejder vi med nervesystemets evne til selvregulering. Nervesystemets og dermed vores beredskab til at være i verden og omgås andre kan være negativt påvirket af tidligere fysiske eller psykiske traumer – fra faldskader til overgreb – eller af langvarig stress. En session varer ca 60 minutter bestående af indledende samtale, ca 30 minutters manuel behandling og opfølgning. Et behandlingsforløb tager minimum tre sessioner.
Nøgleord: Tidligere oplevelser af voldsom eller livstruende karakter.

Sexologisk rådgivning og kropsterapeutisk behandling
En lang række lidelser og sygdomme påvirker seksualiteten og sexlysten negativt. Fra diabetes, hudlidelser, KOL og depression til ændret kropsbillede efter amputation, brystkirurgi og stomi. Michael rådgiver om muligheder for accept og forbedring af din seksuelle kapacitet og funktion og tilbyder kropsterapeutisk indsigt ved lystproblemer, orgasmeproblemer og problemer med intimitet/nærhed. En session varer knap 60 minutter og foregår i almindelig påklædning.
Nøgleord: funktionstab ved sygdom og aldring, svækket kropsoplevelse, negativt selvbillede.

Læs mere om Michaels faglige og personlige kompetencer som psykomotorisk terapeut og sexologisk rådgiver.